(video) Profită de promoția Black Friday și procură bilete la festivalul fosfor cu 20% reducere

fosfor-1-920×612

Toți fanii și iubitorii de petreceri tari și open-air-uri zgomotoase pot beneficia vineri, 26 aprilie, de promoția Black Friday pentru festivalul FOSFOR. În această zi, oricine dorește va putea beneficia de codul promo „FOSFORISYOU” pentru a cumpăra bilete cu o reducere de 20%.

Oferta este valabilă doar pentru biletele la festivalul FOSFOR. Biletele cu cod promoțional le puteți cumpăra AICI. Al cincilea festival de muzică electronică din Moldova, FOSFOR, va avea loc la 6 iulie pe teritoriul Goodzone.

În acest an, publicul va asculta cele mai bune track-uri de Matisse & Sadko, The Prince Karma, Volac, Teddy Killerz, Kashin și de DJ-ii moldoveni: Kovalenco Gennadi, Magic Flowers, FLADE și WAYR (Mihai Vainer), și alții. Festivalul va fi deschis de vedetele în ascensiune ale genului muzicii electronice din Moldova. Cine exact – va decide publicul la petrecerile private Pre-Party FOSFOR.

Celor care nu vor reuși să cumpere biletele la un preț redus, organizatorii le amintesc că până la 30 aprilie va fi valabilă oferta pentru perioada a doua de presale – bilete la prețul de 200 lei.

Din 1 mai costul biletelor va crește la 250 lei.
În perioada 17 iunie – 5 iulie, biletele vor costa 300 lei.
În ziua evenimentului, 6 iulie – 350 lei.

Biletele sunt disponibile pe site-urile Afisha.md, MTicket.md, Fest.md sau la oficiul companiei Simpals, la adresa str. Calea Orheiului 28/1. Mai multe detalii despre eveniment vezi pe pagina FOSFOR din rețelele de socializare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente