„Sper să ne vedem în cel mai scurt timp”. Igor Dodon l-a felicitat pe Zelenski pentru victoria la prezidențialele din Ucraina 

d

Președintele Republicii Moldova, Igro Dodon, l-a felicitat pe Vladimir Zelenski pentru victoria la alegerile prezidențiale din Ucraina. Șeful statului a redactat felicitarea pe pagina sa de Facebook. Pe lângă aceasta, Igor Dodon și-a exprimat dorința unei întrevederi cu liderul ucrainean, pentru a stabili și a discuta agenda relațiilor bilaterale. 

„Transmit sincere felicitări domnului Volodimir Zelenski cu prilejul victoriei convingătoare obținute în turul doi al alegerilor prezidențiale din Ucraina.

Sunt convins că activitatea sa în cea mai înaltă funcție din stat va contribui la prosperarea în continuare a Ucrainei în beneficiul poporului său.

Îmi exprim speranța că relațiile seculare de bună vecinătate dintre popoarele și țările noastre, bazate pe cooperare constructivă și înțelegere reciprocă, vor continua să se dezvolte și să se consolideze cu succes.

În context, sper că în cel mai scurt timp vom avea posibilitatea de a ne vedea și discuta agenda relațiilor bilaterale”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente