Grupul de inițiativa „The Child of Moldova” vine cu o nouă idee de proiect, în care îndeamnă tinerii să se implice în dezvoltarea unei societăți mai bune, unde predomină empatia și ajutorul acordat celor aflați în necesitate.

Evenimentul va avea loc pe 21 aprilie, ora 11:00, în incinta Preturii Botanica. La eveniment sunt așteptați cei care planifică să se familiarizeze cu elementele de baza a unor dezbateri, asistând la competiția dintre echipele formate. În cadrul dezbaterilor vor concura diferite Cluburi de Dezbateri și ONG-uri din capitală.

La campionat va fi propusă o moțiune ce poate facilita apariția unor idei, care, ulterior, pot fi implementate de către membrii „The Child Of Moldova”, pentru a satisface unul dintre cele mai mari obiective ale organizației, și anume combaterea problemelor esențiale cu care copiii se confruntă zi de zi.

„Știm că nu se face primăvară cu o floare. Știm că, din păcate, orice surpriză sau cadou am oferi unor copii nefericiți, nu înseamnă nici a sută parte din căldură unei familii sau a copilăriei lipsite de griji pe care orice om ar trebui să o cunoască. Nu credem că doar de Crăciun trebuie să ne amintim de copiii nefericiți, tocmai de aceea vă așteptăm la eveniment pentru a dezbate și a propune noi idei ce vor fi utilizate ulterior pentru a-i ajuta pe cei mai triști decât noi”, spun organizatorii.

În caz că sunt doritori de a participa în cadrul unei echipe, tot ce e nevoie de făcut e să completați ACEST FORMULAR.

Accesul este liber, dar la intrare va fi amplasat un bol pentru donații, și cei cu inima mare vor putea contribui la îmbunătățirea condițiilor copiilor aflați în dificultate, astfel banii adunați fiind ulterior utilizați pentru organizarea evenimentelor în incinta orfelinatelor din Chișinău, și nu doar.