(tabel) Samsung lansează oficial gama Galaxy A. Ce modele vor apărea în Europa și cât vor costa

646×404

Samsung Galaxy A este cea mai puternică gamă lansată de compania sud-coreeană pe acest segment de produse şi vine pe piaţa din Europa cu 3 modele. Noua gamă Galaxy A oferă specificaţii de top, care se pot găsi şi pe flagship-uri. Seria este formată din şase smartphone-uri, iar trei dintre acestea vor fi disponibile şi pe piaţa din Europa.

Printre care A20e, A40 şi A80.

Samsung Galaxy A20e (160 de euro)

Galaxy A20e are un ecran Infinity-U 5.8 inci şi este echipat cu o baterie de 3000 de mAh. De asemenea, A20e beneficiază şi de tehnologia fast-charging, astfel încât telefonul va putea fi încărcat într-un timp foarte scurt înainte de reluarea activităţii.

Samsung Galaxy A40 (250 de euro)

Galaxy A40 este versiunea mai compactă a seriei. Cu un ecran Infinity-U de 5,9 inci, scrie adevărul.ro. Super AMOLED Full HD+, telefonul va oferi imagini clare şi va oferi o experienţă foarte bună de vizionare. A40 este dotat cu tehnologie inteligentă a camerei, ca de exemplu o cameră duală capabilă să facă fotografii cu unghi larg, de până la 123°, sau funcţia AI Scene Optimizer, care ajută la realizarea fotografiilor de calitate. Camera frontală a telefonului are 25MP.

Samsung Galaxy A80 (650 euro)

Galaxy A80 vine cu o inovaţie – este dotat cu prima cameră rotativă Samsung şi îţi permite să surprinzi totul din jurul tău. Camera rotativă oferă aceeaşi experienţă atât pe camera din spate, cât şi pe cea frontală.  Display-ul este un Infinity AMOLED HD+ de 6.7 inci, iar telefonul beneficiază de sunet Dolby Atmos. Printre punctele forte ale telefonului se numără şi funcţia de Super Fast-Charge, de 25W, care va ajuta la încărcarea într-un timp foarte scurt a bateriei de 3700mAh.

Specificaţii complete.

q

fgf
adevărul.ro
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente