Inspiră-te de la cei mai buni și devino lider în domeniul în care activezi. Participă la „Aspire din Chișinău – The Power of You”, ediția a III

53672033_1010399865827847_6969019024025845760_n

La Chișinău va avea loc un eveniment grandios „Aspire din Chișinău – The Power of You”, ediția a III. El va avea loc pe data de 23 martie. Comunitatea Aspire reprezintă locul în care tinerii au posibilitatea să învețe despre leadership și dezvoltarea personală. 

În agenda evenimentului sunt programate patru sesiuni susținute de speakerii cu experiență în domenii (precum business, consultanta sau ONG-uri) care vor avea un impact pozitiv în viețile tinerilor participanți și își vor lăsa amprenta asupra motivației lor. Printre speakerii care vor susține sesiuni anul acesta se enumeră: Mariana Rufa (Executive Director of European Business Association of Moldova), Victor Chironda (National Expert of UNDP Moldova), Doru Curosu (Founder of CAMELOT PARTNERS), împreuna cu încă un speaker care va fi anunțat curând.

Totodată, va fi organizată o prezentare a programului Aspire și a oportunităților care vin odată cu participarea la programele de vară. 

Evenimentul din Chișinău va avea loc pe 23 martie, între orele 10:00 și 17:30, la America House – strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni, 27. În cadrul acestui seminar pot participa elevi de liceu, studenti de facultate sau tineri la început de carieră. Participarea este gratuită. Înscrie-te AICI.

Ce este Aspire?

Aspire este singurul program de leadership și antreprenoriat din România unde atât profesorii de la Harvard, Stanford, INSEAD și Berkeley, cât și profesioniști din diferite domenii predau și inspiră. Această echipă încearcă să construiască o comunitate de lideri de succes, influenți și etici, proveniți din diferite medii și cu viziuni diverse, atât din Europa, cât și din întreaga lume.

Misiunea Aspire este să descopere, dezvolte și să conecteze tinerii cu potențial de leadership în domeniile în care activează.

Pagina de Facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente