(video) Maia Sandu și Andrei Năstase spun că ar fi fost otrăviți cu mercur

captura

Liderii ACUM, Maia Sandu și Andrei Năstase declară că au fost ținta unor tentative de asasinat, și anume ar fi fost otrăviți cu substanțe toxice. Dacă Maia Sandu a evitat să acuze direct, Andrei Năstase a precizat că este vorba de mercur, iar țintele, au fost atât ei cât și alți lideri ai blocului.

„Am descoperit că avem un conținut exagerat de metale grele în sânge, și acest lucru și mie, și lui dl Năstase a fost descoperit. Am făcut tratament. Nivelul a coborât, dar după o perioadă nivelul s-a ridicat din nou. Medicii cu care am discutat spun că aceasta nu se întâmplă natural. Sunt niște suspiciuni, dar pe care să le luăm în serios”, a spus Maia Sandu.

„Doamna Sandu a fost mai diplomată și a folosit termeni juridici. Vă spun cu toată certitudinea – am fost ținta unor atacuri mișelești din partea acestei guvernări care ne dorește morți. Nu o pot face ca în Rusia, cu împușcatul, dar se va întâmpla dacă nu scăpăm de ei. Ei au atentat la viața noastră cu metale grele. Și am să vă spun cum se cheamă – mercur. La el s-a apelat, și împotriva mea, și împotriva doamnei Sandu, și împotriva domnului Machedon, și împotriva altor colegi. Esenția este că și eu, și doamna Sandu am fost supuși acestor atacuri. Geneza nu a fost identificată. Specialiștii au constatat că asta nu poate fi pe cale naturală”, a mai adăugat Andrei Năstase.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente