Ziua de 22 februarie 2018 poate intra în viața ta ca ce mai faină zi. Sau poate nu. Tu decizi. Vezi mai jos ce opțiuni ai.

#Crizantema de Argint, ediția a XXIII-a

Programul zilelor următoare:

22 februarie, ora 18:00 – Refrene celebre de neuitat
Secțiunea INTERPRETARE

23 februarie, ora 18:00 – Gala laureaților
În recital: Mihail Muntean, Artist al Poporului, Margareta Ivanuș, Artist al Poporului, Silvia Goncear, Artistă Emerită, Jana Gherbovei (deținătoarea trofeului ediției a XXII-a), Alina Ureche
Invitat special: Traian Jurchela (Timișoara)

Orchestra de Muzică Populară “Folclor” director artistic și prim-dirijor Petre Neamțu, Artist al Poporului

#Diggin’ The Bass | DJ Odainiq

• Evenimentul este +18 și ne rezervăm dreptul de a cere un act de identitate la intrare.
• Capacitatea clubului este una limitată, rugăm înțelegere de ce accesul este la fel limitat.
• Pentru confortul fiecăruia, publicul este selectat la intrare.

Ora : 11 PM
Intrare : 150 MDL (2 drinkuri incluse)

Detalii. 

#Milonga del Viernes

Organizatorii vă așteaptă Cu drag de inimă Vă invităm la milonga de vineri, cu începere de la ora 19:00, la CoffeeMolka. Va fi muzică de calitate, oameni frumoși la suflet, îmbrățisări calde, într-o atmosferă de familie. Taxa: 50 de lei (sticla de apă e inclusă în preț). Detalii aici.

#Cină comunală cu vin și chifle chinezești vegetariene

Organizatorii te invităm=, cu această ocazie, la cină cu chifle chinezești vegetariene și vin. Este vorba de vin alb din cartea vinurilor C51, „Fetească Albă” de la „Carpe Diem”, fermentat cu grijă la temperatură scăzută, vinul se remarcă printr-o finețe aleasă , rotund, catifelat, amplu, dar totuși ușor. Este și meniu dedicat pentru cei care nu consumă alcool. Mai multe detalii vei afla aici. 

#Vicele

Vice e povestea lui Dick Cheney (Christian Bale), un fin cunoscător al sistemului birocratic din Washington, care ajunge în mod discret să posede o putere politică imensă, ca Vicepreședinte in echipa prezidenţială a lui George W. Bush. Dick Cheney devine cel mai puternic om din SUA și contribuie în mod decisiv la impunerea unei noi ordini mondiale. Consecințele acțiunilor sale le resimțim până azi.