Pentru mijlocul săptămânii, meteorologii promit timp frumos. Dacă v-ați plictisit să stați în casă, echipa #diez vă sugerează o serie de evenimente la care puteți merge. 

# Meetup cu Alexandru Lebedev

Image may contain: 1 person, beard

Ce are nevoie o persoană pentru a obține ceea ce își dorește?! Motivare? Perseverență? Muncă? Dorință? Suport? Fuck ups? Răspunsul la această întrebare îl va oferi Alexandru Lebedev, CEO & Founder portalului de știri diez! Mai multe detalii găsiți aici. 

# Expoziție de pictură și fotografie „I`m art”

Image may contain: text

Expoziția de pictură și fotografie „I’m art” care cuprinde 40 picturi în diferite genuri și 30 fotografii, este organizată de Centrul de Informații GENDERDOC-M, unica organizație din Moldova care luptă pentru drepturile persoanelor LGBT. Mai multe detalii găsiți pe Facebook. 

# Alita: Îngerul Războinic

Image may contain: 7 people, cloud and text

# Eugeniu Ureche,  de Petru Hadârcă, la Librăria din Centru

Afis_Eugeniu_Ureche2

Miercuri, 20 februarie, la ora 18.15, la Librăria din Centru (bd. Ștefan cel Mare, nr.126) din Chișinău, va avea loc lansarea albumului Eugeniu Ureche, ediție îngrijită de Petru Hadârcă, apărut la Editura Cartier în colecția C(art)ier, coordonată de Vitalie Coroban. Cartea a apărut cu suportul financiar al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării din Republica Moldova.

# Spectacolul „Casa Zoikăi”

Image may contain: 4 people, people standing, shoes and indoor

Nu știți unde să mergeți într-o zi de miercuri? Teatrul Național Mihai Eminescu vă invită la spectacolul „Casa Zoikăi”
după Mihail Bulgakov, în regia lui Vitalie DrucecMai multe detalii vedeți pe Facebook.