În cea de-a doua ediție, La La Play și-a propus să cânte în 4 cetăți din Moldova, România și Ucraina. Expediția va ajunge pe data de 24 august la Cetatea Albă, unde va avea loc și ultimul concert din cadrul expediției. Pe parcursul drumului de dor din acest an, tânăra echipă din 15 persoane, a realizat 12 inițiative culturale în 12 locații din Moldova, România și Ucraina.

Finalizarea expediției va avea loc prin al doilea concert internațional la Cetatea Albă sau Cetatea Akkerman, construită în sec. XIII. Este una din cele mai mari cetăți din Europa de Est. Concertul a coincis cu Ziua Independenței a Ucrainei.

Expediția de Muzică Clasică „La La Play” va parcurge un #drumdedor în perioada 13 -25 august. Proiectul La La Play #drumdedor, are drept scop de a reflecta prin artă 12 subiecte sociale într-un mod ce unește inimi.

 Toate concertele din cadrul proiectului se vor desfășura în aer liber, în locuri unde în mare parte nu a răsunat încă niciodată muzică clasică pentru circa 5000 de spectatori din 3 țări.

Partener general: Kaufland #kauflandsprijina
Parteneri Principali:
Ministerul Educației, Culturii și Cercetării
Proiectul La La Play #drumdedor este implementat în cadrul programului de granturi pentru organizații de tineret.
Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare
Institutul Cultural Român ”Mihai Eminescu” la Chișinău, prin programul #romania100
Gas Natural Fenosa
Parteneri: Uniunea Europeană, Programul „Susținerea agriculturii și dezvoltării rurale în UTA Găgăuzia și raionul Taraclia” (SARD), Programul Susținerea Măsurilor de Promovare a Încrederii, PNUD Moldova, Vasconi.
Parteneri media: Diez.md, Kiss FM, Unimedia, Radio Europa Liberă, Canal Regional
Imagine: KINOM
Proiect marca Moldovan National Youth Orchestra