Compania de servicii IT, Endava, organizează în premieră la Chișinău evenimentul specializat Endava TECH FLOW, cu tema DIGITAL EVOLUTION POWERING THE FUTURE.

Endava TECH FLOW va avea loc pe 24 mai 2018, la Tekwill, de la ora 17:30 şi va aborda fenomenul evoluţiei digitale, omniprezent în toate interacţiunile noastre de zi cu zi. Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile. Înscrierile se fac aici: Endava TECH FLOW

Ce este TECH FLOW?

TECH FLOW este o serie de evenimente tehnice dedicate comunităţii IT, organizate de Endava pentru dezvoltarea comunităţii IT din oraşele în care activează. Evenimentul are deja cîteva ediții în activ, petrecute la București, Cluj și Skopje. TECH FLOW a apărut din necesitatea de a reuni profesioniştii IT pentru schimb de experienţă, oportunităţi de socializare şi discuţii tehnice de calitate.

Cine vine?

TECH FLOW îi aduce în Moldova Justin Marcucci, Chief Digital Officer, Endava, cu o experienţă de peste 18 ani, care va vorbi despre evoluţia interfețelor mobile, AI, realitate augmentată şi virtuală, interacțiuni invizibile şi cum accentul pe îmbunătăţirea UX a devenit deja o prioritate a majorităţii business-urilor.

La rândul său, Bradley Howard, Head of Innovation, Endava vine cu o prezentare despre cum succesul unei afaceri depinde de capacitatea IT-ştilor de a satisface exigenţele din ce în ce mai mari ale utilizatorilor, iar Agile Transformation oferă toate instrumentele pentru a concura pe piaţa digitală de astăzi.

Gleb Godonoga este Senior Lead în tehnologii front end și mobile, tech poliglot, pasionat de inovație, cu aplicații mobile cîștigătoare de premii la activ. La TECH FLOW, Gleb ne va vorbi despre limitele Inteligenţei Artificiale şi cum, de fapt, aşa-zisele „sisteme inteligente” ne ajută la dezvoltarea afacerilor digitale.

Sorin Canter, Software Testing Arhitect cu o experienţă de 15 ani în domeniu, va pune în discuţie metode prin care se pot satisface cerinţele clientului de produse cu multe funcţionalităţi şi o experienţă de utilizare fără cusur, aplicând practici Agile şi DevOps.

Fiţi la curent cu noutăţile despre TECH FLOW pe pagina evenimentului de pe Facebook.

De ce să participi?

Pe 24 mai, la Tech Flow, speakeri din Londra, New Jersey și Chișinău, cu ani grei de experiență în domeniu, îți dau întâlnire pentru a împărtăși perspective şi viziuni.

Vei avea ocazia să îi asculți, dar și să interacționezi cu ei, într-un mediu destins, alături de comunitatea pasionată de tehnologie.

Vezi cum a fost la una din edițiile TECH FLOW Cluj

Despre Endava

Endava este o companie de servicii IT privată, cu peste 17 ani de experienţă în domeniu, lucrând cu unele dintre cele mai mari companii la nivel internațional din domeniile financiar-bancar, asigurări, telecomunicaţii, media, tehnologie și retail. Prin soluţiile sale de Digital Evolution, Agile Transformation şi Automation, Endava îşi ajută clienţii să atingă un nivel mai ridicat de interactivitate, flexibilitate şi eficienţă în activitatea lor.

Endava are peste 4.600 de angajați în sediile sale din America de Nord, Europa de Vest și centre de livrare în România, Moldova, Bulgaria, Serbia, Macedonia, Argentina, Uruguay, Venezuela şi Columbia.