11 cele mai interactive agenții de creație din Moldova

imago
Foto: O parte din echipa Casei Imago, PC: Casa Imago

În cazul în care ai deschis o afacere și dorești să o promovezi, metodele creative par a fi la îndemână și cele mai potrivite pentru produsul tău. De multe ori însă nu găsești echipele potrivite care ar putea oferi idei colorate și proaspete pentru imaginea ta. Iată de ce, echipa #diez a hotărât să creeze un top al, probabil, celor mai bune și vizibile case de creație, care sunt lăudate nu doar pentru serviciile calitative pe care le oferă, dar și pentru echipele nebunatice și creative.

Casa Imago

 

Secvență de la Noaptea Agențiilor cu Casa Imago, PC: Casa Imago

Agenția Creativă de Publicitate Casa Imago va oferi valoare și culoare ideii tale. Cuvântul care definește întreaga echipă creativă din 13 persoane chiar și după 11 ani de colaborare este „Love”, iar un membru de valoare al echipei este Pipsi-Luța – pisica cu ani de experiență în lupta cu stresul.

„Toate proiectele sunt diferite, de la cântec sau spectacol până la nasture sau la integrare europeană. Toate cu scopuri și segmente-țintă diferite. Generăm ideile împreună sau individual, le discutăm la balcon și le valorificăm în miros de cafea”, scrie pe pagina oficială a Casei Imago. Băieții și fetele de la Imago pot să te ajute să lansezi o campanie publicitară plină de culoare, să creezi ambalaje cu aspect plăcut, spoturi video ce atrag și, cel mai important, veți contura împreună o identitate grafică memorabilă a produsului tău.

 

Making of Mai Dulce, PC: Casa Imago

Casa Imago este capabilă să se încadreze atât în domeniul comercial, cum ar fi în colaborările sale cu Felicia Optic Center sau Pot Music, cât și în socio-cultural, așa cum vei observa în colaborările sale cu Klumea, Ambasada Germaniei, Paralela 47 și mulți alții.

 

Piko Creative

 

Mr. Piko, personajul pe care îl poți vedea pe numeroși pereți din Chișinău, PC: Piko Creative

Piko Creative, pe lângă publicități creative, mai au în pușculița agenției și numeroase premii internaționale. Fondată în 2008, agenția este, de fapt, reprezentată de un grup de persoane la care creația circulă prin sânge cu o viteză enormă, care îți vor oferi șansa să faci brandingul necesar produsului tău, publicități video calitative, cu o direcție artistică bine-definită. Mai pe scurt, echipa Piko îți vor oferi ideile necesare pentru ca produsele tale să arate bine și atractive din toate punctele de vedere.

 

Rezultatul colaborării dintre Piko Creative și Suedzucker Moldova, PC: Piko Creative

Printre clienții Piko Creative se numără ESD Global, Electric Sheep Film Kiev, IQ Marketing Moscow, iimagine Chicago, Rosst Moscow, Scholz & Friends Kiev, Suedzucker Moldova și mulți alții. Iar printre cele mai recente premii ale agenției sunt bronzul și aurul la Kiev International Advertising Festival.

 

Publicis Moldova

 

Logoul agenției creative Publicis Moldova, PC: Publicis Moldova

Publicis Moldova este, la fel, una dintre agențiile creative de top din țară. Având o echipă formată din experți locali, agenția este gata să ofere servicii de creare a strategiilor, designului și serviciilor creative pentru cele mai importante branduri din Moldova. De asemenea, agenția poate să creeze proiecte complexe de branding, proiecte ce includ rebrandingul, lansări de produse și organizare de evenimente.

 

Rezultatul colaborării Publicis Moldova cu Orange, PC: Publicis Moldova

Printre clienții Publicis Moldova se numără Mobiasnancă, Orange, Cricova și mulți alții. De asemenea, agenția la fel poate fi lăudată pentru premiile care le are, unul din ele fiind „Best cinematography” pentru spotul TV din campania de Crăciun Orange Moldova, 2012 la prima ediție a festivalului internațional Worldwide Orange Advertising Awards.

 

Good Media

 

Logoul Good Media, PC: Good Media

Good Media a fost fondată în 2007 și are o echipă plină de entuziasm și dedicație pentru lucrurile bune. „Oferim pe bună dreptate șansa pentru fiecare client să aleagă din idei bune și originale, inspirate din lumea în care trăim și minunile care ne înconjoară, suntem o echipă motivată de succesul pe care îl obținem”, scriu cei de la Good Media pe pagina lor oficială.

 

Rezultatul colaborării dintre echipa Good Media și Prime Capital, PC: Good Media

Echipa apelează la mecanisme clasice care deja de mult timp circulă în lumea advertisingului, mecanisme inventate de mari guru ai publicității, ATL și BTL, combinate cu modele neconvenționale de publicitate. Serviciile pe care le oferă Good Media sunt: cercetarea pieței, creație și design, crearea campaniilor publicitare și publicității print/outdoor. Printre clienții agenției se numără Consiliul Europei, Moldcell sau Grawe Carat.

 

Opera Studio Creative

 

Mesajul celor de la Opera Studio, PC: Opera Studio

Opera Studio este o agenție creativă care vine cu idei proaspete pentru tine. Agenția a fost lansată în 2009 și se ocupă de tot ce implică creativitatea la maxim.

 

Colaborarea dintre Opera Studio Creative și Volkswagen, PC: Opera Studio

Serviciile care poate să-ți ofere Opera Studio Creative sunt crearea strategiilor, identității corporative și brandingului necesar, copywriting, publicitate online și offline. Printre clienții Opera Studio se numără Avon, StarNet, Volkswagen sau Banca de Economii.

 

Coloria

 

Colaborarea dintre Coloria și Franzeluța, PC: Coloria

Agenția Coloria-Print se specializează să sprijine pe deplin cu publicitate orice proiect care apelează la echipa de creație – pregătirea materialelor publicitare necesare expozițiilor, prezentărilor, livrărilor și altor tipuri de evenimente. De asemenea, Coloria deține propriul studio foto unde pot fi făcute rapid și calitativ sesiuni foto necesare pentru produsul tău.

 

Colaborarea dintre Coloria și Trattoria della nonna, PC: Coloria

Serviciile pe care le oferă agenția sunt pregătirea machetelor, brandului, designul broșurilor și altor materiale de acest gen. De asemenea, la Coloria poți să te folosești de serviciile de imprimare. Echipa își pune ca scop să se descurce cu orice sarcină pe design sau publicitate pentru ca produsul clientului să aibă un succes comercial enorm. Printre clienții agenției se numără Trattoria della nonna, Lazy Cafe, Dulcinella sau Franzeluța.

 

Nano-Art

 

PC: Nano-Art

Nano-Art se clasifică drept o casă de publicitate inovativă, care oferă sprijin nemijlocit unei companii în ceea ce privește promovarea imaginii acesteia prin produsele sale și nu doar. Echipa agenției este gata să ofere un set de servicii complete în domeniul publicității.

Serviciile pe care le oferă Nano-Art sunt crearea campaniilor promoționale și oferirea serviciilor BTL, elaborarea strategiilor publicitare, branding, plasarea publicității la radio și TV, în locuri publice, în mass-media, crearea spoturilor publicitare, apelul la publicitatea outdoor. De asemenea, agenția oferă consultanța sa în ceea ce privește organizarea evenimentelor.

 

Brandbook Moldova

 

Logoul Brandbook Moldova, PC: Brandbook.md

Brandbook Moldova promite să creeze cel mai original și memorabil logo al companiei tale, precum și un brandbook excelent pentru afacerea ta. În agenție lucrează designeri care au experiență de muncă de peste cinci ani, care apelează la tactici cunoscute, combinându-le cu creativitatea necesară în prezent. Agenția promite că vei beneficia de calitatea necesară pentru prețul care-l plătești.

 

Rezultatul colaborării dintre Smart In și Brandbook, PC: Brandbook.md

Printre clienții Brandbook Moldova se numără nu doar cei locali, cum ar fi operatorul bancar Smart In, dar și cei europeni, cum ar fi Churchill Handmade Atelier din Kiev.

 

RT Design Moldova

 

PC: RT Design Studio

Fondată în 2008, RT Design Moldova își pune scopul ca clienții săi să aibă o reușită enormă, însă nu va îndeplini toate capriciile ireale ale clientului și nu vor lucra la proiecte neinteresante. Echipa poate realiza totul ce ține de design pentru orice mediu. Împreună cu RTDesign Moldova vei munci asupra identității tale corporative, designului de logo, design web și pentru tipar, ilustrație digitală.

 

Crearea identității vizuale a moșiei Manuc Bei, PC: RT Design Studio

Printre clienții RT Design Moldova se numără Unifun, USAID sau SICamp. De asemenea, actualmente echipa lucrează asupra creării identității vizuale a moșiei Manuc Bei.

 

Promomedia

 

Marketingul experențial dintre Promomedia și Coca Cola, PC: Promomedia

Promomedia este agenția care se angajează să ajute companiile la construirea unor branduri excelente, apelând la abilitățile de marketing, comunicare, creativitate ale membrilor echipei. Promomedia acoperă un vast areal de servicii, precum marketingul experiențial, comunicarea indoor și outdoor, design grafic și producerea materialelor. Agenția lucrează în parteneriat cu specialiști competenți, beneficiind de un talent creativ superior și de un sistem inteligent de marketing.

Rezultatul colaborării dintre M&Ms și Promomedia, PC: Promomedia

Printre clienții Promomedia se numără Procter & Gamble, Orange, ASEM sau Gitana Winery. Rezultatul activității companiei se reflectă prin satisfacția clienților săi.

 

CROMATIX Creative Image Lab

 

PC: Cromatix Creative Image Lab

CROMATIX Creative Image Lab este, de fapt, o echipă extrem de creativă care asigură eficiența identității vizuale cu comunicarea. Echipa te va ajuta să faci schimbarea necesară pentru ca produsul tău să aibă un impact mai mare asupra potențialului public-țintă.

 

Rezultatul colaborării agenției cu Novateca, unul dintre cele mai ambițioase proiecte din Republica Moldova, PC: Cromatix Creative Image Lab

Serviciile pe care le oferă agenția sunt variate, printre care se numără crearea logoului, materialelor publice unice pentru o campanie de promovare, rebranding, servicii de design grafic și relații publice, toate combinate într-atât de bine, încât clientul să fie mulțumit de serviciile de calitate oferite lui.

 

Indigo Ogilvy

 

Rezultatul colaborării dintre Bere „Chișinău” și Indigo Ogilvy, PC: Indigo Ogilvy

Fondată în 2003, agenția de creație Indigo Ogilvy face parte din rețeaua internațională de agenții de creație Ogilvy.

 

Rezultatul colaborării dintre Coca Cola Hellenic și Indigo Ogilvy, PC: Indigo Ogilvy

Indigo Ogilvy oferă servicii de creație, precum și elaborarea materialelor promoționale pentru campanii publicitare de succes. Printre clienții agenției se numără Coca Cola Hellenic, Bere „Chișinău”, Sun Communications sau Sekana.

 

Target Creative

PC: Target Creative

Target Creative face parte din rețeaua autohtonă de agenții publicitare Target Group, iar în 2010 a devenit partener oficial al agenției mondiale de creație JWT International.

 

Rezultatul colaborării dintre Target Creative și Jacobs, PC: Target Creative

Target Creative este un colectiv de designeri, copywriteri, directori artistic, developeri, arhitecți informaționali, designeri de producție, contabili, producătorii și, bineînțeles, clienții – toți colaborează pentru ca oaspetele să fie mulțumit de experiența creativă ce o are. Printre clienții Target Creative se numără Nesquik, Microsoft, însă Target Creative pun accent și pe publicitatea socială. În 2013, Target Creative a câștigat premiul I la CEE Regional MARKETING EXCELLENCE AWARDS 2012 în Zurich, care în fiecare an este organizat de către Kraft Foods (Mondelez International). Acest premiu a fost pentru prima dată acordat unei agenții din Moldova ce concura cu un număr mare de agenții din Europa Centrală și de Est.

 

Urban Post

 

Rezultatul colaborării dintre Glorinal și Urban Post, PC: Urban Post

Urban Post este o agenție creativă obsedată de soluții practice care demonstrează o eficiență înaltă pentru clienții săi. Urban Post se conduce de ideea că brandurile trebuie să vorbească pentru ele însăși. Iată de ce, cei din echipa agenției pot să te ajute la elaborarea strategiilor de succes, combinate cu un proces perfect de producție.

 

Printre clienții Urban Post se numără Green Hills, Linella, StarNet, Glorinal. Urban Post te vor ajuta să setezi scopurile corecte și vor împărtăși cu tine ideile frumoase, identitățile excelente și campanii publicitare mai neobișnuite.

Taguri: #inspirație
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente