Un tânăr a construit un supercar cu doar 4.400 de euro

551590l
Foto: PC: automarket.ro

Un student chinez dornic de o mașină specială și-a construit propriul supercar electric cu doar 4.400 de euro. Din păcate, mașina este supercar doar la aspectul exterior, pentru că atinge o viteză maximă de 60 km/h, scrie automarket.ro.

Tânărul în vârstă de 27 de ani provine dintr-o familie înstărită, dar a decis să-și facă o mașină fără ajutorul financiar al rudelor, pentru a demonstra că are un viitor în domeniul auto. În doar șase luni, Chen a construit o mașină cu aspect de supercar, dar care împarte doar design-ul cu această categorie de automobile, pentru că sistemul electric de propulsie al creației lui Chen poate să asigure o viteză maximă de numai 60 km/h.

 

PC: automarket.ro

În materie de design, Chen Yinxi se poate mândri cu faptul că nu a copiat niciun producător existent de automobile și a venit cu idei cu adevărat originale. Rezultatul, care încă nu are un nume oficial, este cel puțin interesant din punct de vedere stilistic. Printre elementele care ies în evidență la supercar-ul chinezului sunt portierele cu deschidere verticală. Acestea sunt corp comun cu aripile din față și lasă roțile din față descoperite atunci când sunt deschise. Chen nu a prezentat imagini cu interiorul mașinii sale, probabil fiindcă vehiculul nu este încă finisat la acest capitol.

 

PC: automarket.ro
PC: automarket.ro

Angelina Mașcauțan

Taguri: #inspirație
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente