Depășește canicula făcându-ți propriul aparat de aer condiționat

2013 Australian Open – Day 4
Foto: PC: gsp.ro

Temperatura ridicată din perioada verii poate fi un chin pentru mulți dintre noi. Dacă și pentru tine aceasta este o problemă, îți prezentăm un video care te învață să-ți construiești propriul aparat de aer condiționat acasă, fără să cheltuiești bani.

Dacă tot ești în vacanță și nu ai cu ce să te ocupi, îți poți face propriul aparat de aer condiționat, care, pe lângă faptul că te va scuti de cheltuieli, îți va asigura temperatura pe care ți-o dorești în camera ta. Instrucțiunile sunt simple și ușor de realizat, iar componentele sunt la îndemâna oricui: o găleată, un recipient izolator cu gheață, câțiva centimetri de țeavă PVC și un ventilator mic. Decupează pe capacul găleții un orificiu pentru ventilator, iar pe pereți – trei deschizături în care să introduci țeava. Înăuntru găleții plasează vasul cu gheaţă și… gata! Pașii sunt prezentați mai detaliat în video de mai jos.

 

Autorul proiectului se laudă că un asemenea dispozitiv poate produce o temperatură de patru grade Celsius, la fel ca aparatele din comerț, iar o rezervă de gheață ține și șase ore.

Angelina Mașcauțan

Taguri: #inspirație
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente