(video) Puterea machiajului: Nu-i lăsa pe alții să știrbească frumusețea din tine

mypale
Foto: PC: @mypaleskinblog/Instagram

Canelele de frumusețe de pe YouTube au ajuns a fi foarte populare, iar internauții au șansa să cunoască nu doar frumusețea exterioară a persoanei care îi învață trucuri de machiaj, dar și cea interioară. Nu toți, însă, pot depăși bariera exteriorului, mai ales dacă profesorul din video are probleme cu pielea sa.

„Tu nu ești doar pielea ta” – cu acest mesaj artista londoneză de make-up Em Ford a filmat un video despre modul în care internauții își tratează pielea, încercând să mascheze defectele cauzate de acnee. Deja de trei luni, Em are curajul să posteze filmulețe și fotografii unde ea își arată adevăratul chip și ce minuni se poate de făcut cu produsele de machiaj, dacă suferi de aceeași afecțiune a pielii.

„În ultimile luni, am primit mii de mesaje din întreaga lume, de la oameni care au suferit sau suferă de acnee, de probleme de nesiguranță și încredere în sine”, scrie Em Ford pe blogul său. „Am vrut să creez un video prin care să demonstrez cum media socială impune norme ireale bărbaților și femeilor. Ca societate, suntem deprinși să observăm doar imagini false ale perfecțiunii, astfel comparându-ne cu standarde ireale ale frumuseții, încât este greu să ne amintim cel mai important lucru – Tu ești frumoasă”.

Em Ford, la 20 de ani, și-a lăsat cariera în modelling, pentru a deveni regizor și expert în crearea filmelor. Deja primise câteva premii pentru filmele sale când și-a creat blogul despre frumusețe în 2014, întrucât ea este un mare fan al frumosului. Canalul său de pe YouTube are peste 130 de mii de abonați, iar cel de pe Instagram, unde ea deseori publică imagini „până la” și „după” filmarea unui spot de frumusețe, are peste 322 de mii de abonați.

„Ești frumoasă în pofida tuturor imperfecțiunilor pe care le simți, în pofida tuturor supărărilor pe lookul tău, pe faptul că nu poți avea prieteni sau că nu poți fi încrezătoare în sine. Crede în ceea ce ești și nu lăsa niciodată pe nimeni să-ți spună că nu ești frumoasă, nici tu nu ai acest drept”, punctează Em Ford pe blog.

Acest video are scopul de a-i lăsa pe spectatori să conștientizeze cât de dureroase pot fi cuvintele pentru cel de alături și cât de important este ca tu însuți să-ți susții frumusețea.

Taguri: #inspirație
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente