Ai cont de Snapchat? Bestseller.md îți recomandă 7 snapchatteri din Moldova pe care să-i urmărești

snapchat-splash-iphone6-hero
Foto: PC: bestsellermd.wordpress.com

Aplicația Snapchat devine tot mai populară în Republica Moldova. Bestseller, care a introdus aplicația în strategia sa de marketing, recomandă șapte persoane care îți vor aduce zilnic snap-uri hazlii și nonconformiste.

Utilizatorii pot fi adăugați prin scrierea numelui la căutare.

1. devjah
2. ruxyghimp
3. sashaflorea
4. rckandreea
5. malostev
6. aledascal
7. doina.ciobanu

Pentru snap-uri cu recomandări de cărți și oferte promoționale, căutați „bestseller.md” pe Snapchat!

Dintre celebritățile care pot fi urmărite pe Snapchat se numără Rihanna (username: Rihanna), Arnold Schwarzenegger (username: ArnoldSchnitzel) sau Ellen DeGeneres (username: ellen).

Snapchat este o aplicație de mesagerie, lansată în Septembrie 2011 de către Evan Spiegel, Bobby Murphy, și Reggie Brown, studenți ai Universității Stanford din SUA.

Caracterul neobișnuit al aplicației, de care se folosesc în prezent peste 100 milioane de persoane, constă în faptul că fotografiile sau înregistrările video transmise se autodistrug în mai puțin de 10 secunde, oferind utilizatorilor posibilitatea de a fi dezinhibați în comunicare. Încă un moment atractiv este posibilitatea de a desena și a scrie pe fotografii, personalizându-le și amplificând mesajul transmis de acestea.

Snapchat a intrat în atenţia internaţională după ce atât Facebook, cât şi Google au făcut oferte de 3 miliarde de dolari, respectiv 4 miliarde de dolari pentru a cumpăra aplicaţia însă Snapchat a refuzat ambele oferte. Aplicația este disponibilă pentru iPhone și Android.

Taguri: #inspirație
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente