De la mireasă la mireasă: Sfaturi utile pentru o nuntă perfectă

11265212_995647313802937_1744657307_o
Foto: De la mireasă la mireasă: Sfaturi utile pentru o nuntă perfectă PC: Arhivă personală/Olga Melman

Chiar dacă sezonul nunților este în plină desfășurare, unele mirese sunt destul de dezorientate atunci când ajung la ceremonia propriu-zisă. Iată de ce o tânără mireasă vine să vă ajute, oferindu-vă câteva sfaturi utile pentru a avea o nuntă cât mai frumoasă.

#1. Filmați „love story” (un scurt video despre cum v-ați întâlnit sau ceva romantic) înainte de nuntă și arătați-l în timpul acesteia. Găsiți bani și timp, acesta într-adevăr este ceva foarte important și interesant. Astfel emoțiile pe care o să le primiți în timpul filmărilor vor fi cu adevărat valoroase și memorabile pentru ambii.

#2. Muzica vie este mereu ceva vesel și destul de atractiv, de aceea dacă veți avea oportunitatea să aveți muzicanți nu doar la petrecere, dar și la ceremonia de înscriere ar fi perfect. Este extrem de plăcut să auzi valsul atunci când spui un „DA” ferm. Probabil nu este necesar să menționez că astfel se formează o atmosferă mult mai relaxată și romantică.
Însă dacă dorești ca la nunta ta să evolueze interpreți, poți să afli aici cât costă prestația diferiților artiști autohtoni.

 

Muzicanți
Muzicanți PC: Arhivă personală/Olga Melman

#3. Găsiți fotograful și operatorul video cu minim șase luni înainte de nuntă, mai ales dacă fotograful pe care doriți să-l invitați este unul popular. Peste 10 ani o să uitați cum a trecut nunta voastră, însă fotografiile și înregistrarea video vor rămâne în albumul cu memorii.

 

11289512_995138773853791_1402383011_n
De la mireasă la mireasă PC: Arhivă personală/Olga Melman

#4. Dacă veți avea la nuntă mai mult de 100-150 de de invitați, ar fi cel mai bine să aveți un moderator. Cu ajutorul lui nu veți alerga printre mese ca să invitați oaspeții să se așeze la masă sau să îi invitați la dans. Astfel vă veți bucura de nuntă, uitând de griji și nevoi.

#5. Mireasă – obligațiunea ta cea mai importantă este să-ți găsești o rochie frumoasă, să alegi coafura și un machiaj perfect.

#6. Pregătiți cadouri mici pentru oaspeții voștri, cum ar fi, spre exemplu, fotografiile pe care le-ați făcut atunci când invitații veneau să felicite mirii.

 

Decor de nuntă
Decor de nuntă PC: Arhivă personală/Olga Melman

#7. Primul dans este o tradiție de nuntă. Trebuie să-l pregătiți din timp dacă soțul dorește aceasta. Eu nu am reușit să-mi conving viitorul soț de necesitatea acestuia, de aceea nu am avut ceva super sofisticat la nuntă.

#8. Încearcă să porți măcar puțin încălțămintea înaintea zilei în care va avea loc nunta propriu-zisă, pentru a nu-ți compromite seara cu dureri inutile de picioare.

#9. Mănâncă bine de dimineață, deoarece capul îți va fi plin cu de toate, iar următoarea masă va fi doar a doua seară târziu, în cel mai bun caz.

#10. Discută toate detaliile cu moderatorul nunții, iar în cazul în care sunt niște subiecte tabu, nu uita să-l preîntâmpini.

#11. În ziua X încercați să uitați de tot și doar să savurați momentul. Pe parcursul căsniciei, în cazul în care va fi una durabilă, veți avea parte și de momente frumoase și de unele mai puțin bune, dar nunta e o dată în viață, de aceea trebuie să vă bucurați la maxim de ea.

Taguri: #inspirație
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente