(foto) Gisele Bundchen în pielea goală pe coperta revistei „Vogue” Brazilia

capa-gisele_1
Foto: PC: Adevarul.ro

Acum două săptămâni și-a anunțat retragerea din cariera de modelling, însă nu pare dispusă să renunțe cu totul la viața de celebritate. Supermodelul în vârstă de 34 de ani a pozat încă o dată topless, pentru a marca 20 de ani de carieră în modelling.

Cea mai recentă ediției a revistei Vogue o are pe copertă pe Gisele Bundchen. Mamă a doi copii și cu o carieră de 20 de ani pe cele mai prestigioase podiumuri de modă, Gisele a pozat lipsită de inhibiții pentru ediția braziliană a celebrei reviste.

O imagine postată de supermodel pe contul său de Instagram o arată pe aceasta într-o poziție inedită, demonstrându-și încă o dată silueta fără cusur, dar și flexibilitatea. Ipostaza în care a fost fotografiată de celebrii fotografi de modă Inez & Vinoodh aduce cu statuile grecești. Ușor aplecată, Gisele își acoperă sânii, pentru a nu fi vulgară.

 

2811DE3E00000578-3057824-image-a-55_1430155419892

Gisele Bündchen a părăsit prezentările de podium pentru a se dedica familiei, soţului (n.r. – jucătorul de fotbal american Tom Brady) şi celor doi copii, dar şi altor proiecte profesionale pe care le are în plan, după cum a declarat într-un interviu al agenţiei franceze de presă AFP.

Ultima sa defilare a avut loc în cadrul Săptămânii Modei de la Sao Paolo, în Brazilia, la 15 aprilie, moment emoţionant, care i-a adus lacrimi în ochi vedetei de 34 de ani.

Numai anul trecut, Gisele Bündchen a apărut în şaisprezece campanii publicitare, ceea ce s-a contabilizat în venituri de 47 milioane de dolari, potrivit revistei „Forbes“, fiind desemnată, pentru al optulea an consecutiv, cel mai bine plătit manechin din lume. Averea sa este estimată la aproape 400 de milioane de dolari.

Taguri: #inspirație
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente