(foto) Ghid practic: Cu ce să asortăm o cămașă albă

collage6
Foto: Cu ce purtăm o cămașă albă

O cămașă albă este fața ta, de aceea, ea trebuie să fie mereu curată, frumoasă și asortată cu mult gust cu celelalte haine pe care dorești să le îmbraci.

Cămașa albă este piesa vestimentară de nelipsit din garderoba oricărei persoane care se pricepe cât de cât în ale modei. Acesta este unicul element care poate fi combinat practic cu orice, evident, în limitele bunului simț.

Este incorect să purtăm cămașa albă doar la evenimente importante și doar cu sacoul negru sau doar cu fusta creion. Chiar dacă ea e albă, putem colora ținuta așa cum ne dictează dispoziția, împletind culori zburdalnice cu albul imaculat al cămășii.

Vă propunem câteva idei despre cum ar trebui să fie combinată o cămașă albă:

#1. Varianta clasică: Cămașa albă și pantalonii negri

Combinația între pantalonii negri, fie aceștia clasici sau skinny și o bluză simplă albă este, fără îndoială, ideală. Pentru a nu rutiniza ținuta, îți propunem să adaugi un pic de culoare printr-o eșarfă de culoare aprinsă sau niște bijuterii multicolore.

 

PC: pinterest.com
PC: pinterest.com
Cămașă albă și pantaloni negri
Cămașă albă și pantaloni negri
Cămașă albă și pantaloni negri
Cămașă albă și pantaloni negri

#2. Cămașa albă și fusta colorată

Prea puține domnișoare cunosc faptul că este mult mai ușor să seduci un bărbat fiind îmbrăcată într-o fustă ce acoperă genunchii, decât într-una care arată tot, deoarece oricărui bărbat îi va fi mult mai interesant să dezbrace, chiar și imaginar, o femeie elegant îmbrăcată, decât una care este deja dezgolită.

Culorile moi și calde, cum ar fi rozul pal al fustei și albul pufos al bluzei pot crea o adevărată ținută armonioasă și feminină. Nu este nevoie să pui pe tine foarte mult pentru a arăta frumos.

 

2e20d0cbc43495e0d7d0b8d4cc9e9761
PC: pinterest.com

#3. Bluza albă și pantalonii scurți din denim

Îmbinarea celor două elemente formează o ținută de vară ideală și foarte ușoară. Este complet eronată opinia conform căreia pantalonii scurți sunt incompatibili cu un element atât de tradițional precum bluza albă.

Acestea pot fi îmbrăcate pentru a ieși într-o seară de vară la o terasă cu prietenii sau la o simplă plimbare. În primul rând, culoarea albă nu atrage soarele, astfel, te vei simți mult mai confortabil, decât în cazul în care vei îmbrăca ceva colorat. De asemenea, în cazul în care vei opta în favoarea bluzei cu mâneca 3/4, vei putea ascunde mâinile de un bronz nedorit.

 

collage2
Bluză albă și pantaloni scurți din denim
PC: pinterest.com
PC: pinterest.com

#4. Cămașa albă și pantalonii de culori aprinse

În cazul în care ai nimerit într-o situație în care fraza principală este „Nu am ce să îmbrac”, urmează următoarele reguli:
# Ia o cămașă albă
# Ia o pereche de pantaloni colorați
# Îmbracă cele două piese vestimentare
# Bucură-te!

 

PC: http://theyou.ru/
PC: theyou.ru

#5. De două ori mai mult alb

Prea mult alb nu încurcă niciodată, dar nu trebuie să exagerezi. Dacă ai o pereche de pantaloni skinny albi și o bluză de aceeași culoare, nu ezita să le combini. Doar nu uita să adaugi și un accent vestimentar printr-o broșă, centură, cercei, pantofi sau ceea ce îți vine ție în minte. Experimentează!

 

Două piese vestimentare albe
Două piese vestimentare albe

#6. Bluza albă și boyfriend jeans

Este o alegere grea, pentru că nu toate domnișoarele pot purta astfel de pantaloni. Însă dacă parametrii corpului îți permit să fii  expresivă în astfel de pantaloni, încearcă să-i combini cu o bluză albă, fie aceasta una clasică sau modernizată.

 

Bluză albă și boyfriend jeans
Bluză albă și boyfriend jeans
PC: pinterest.com
PC: pinterest.com

#7. Zi de zi: Cămașa albă și blugii mulați

Dacă vrei să fii senină, vaporoasă și feminină, nu ai nevoie de prea multe, ci doar de o pereche de blugi mulați, care îți vor scoate în evidență formele și, desigur, de o bluză albă, care îți va crea o alură nonconformistă.

 

collage5
Cămașă albă și blugi mulați
Taguri: #inspirație
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente