Din 12 iunie, rețeaua de cinematografe PATRIA, vă invită într-o călătorie plină de acțiune și umor alături de personajele mult îndrăgite din desenul animat “Cum să îți dresezi dragonul 2 în 3D”. Filmul va fi dublat în limba română.

Dacă în rețeaua cinematografelor Patria până acum ați putut viziona filme dublate în rusă sau fiind în original, din această vară vor apărea și filme dublate în Limba Română, sau cum menționează administrarea cinematografului Patria, în Limba de Stat.

Synopsis

Au trecut cinci ani de când vikingii şi dragonii trăiesc în bună pace pe insula Berk. În timp ce prietenii lor se întrec în curse pe dragoni, Sughiţ şi Ştirbul sfârtecă cerurile, călătorind unde nimeni din neamul lor n-a mai ajuns. Una din aventurile lor îi aduce la o peşteră plină de dragoni sălbatici conduşi de un lider misterios, iar pacea este din nou pusă în pericol. Sughiţ şi Ştirbul trebuie iarăşi să lupte pentru ceea ce cred, dându-şi seama că numai împreună au puterea de a schimba o dată pentru totdeauna viitorul oamenilor şi al dragonilor deopotrivă.